Ironfall Invasion was een verrassingsaankondiging bij de laatste Nintendo Direct in januari en wordt door velen al 'Gears of War Lite' genoemd. De game is een third-person shooter gemaakt door indie-ontwikkelaar VD-V, waar je een soldaat speelt die de invasie van de Dyxides moet voorkomen.

Ironfall Invastion gaat gebruik maken van de tweede stick op de New Nintendo 3DS om te richten, maar gamers met een 'oude' 3DS kunnen hiervoor gewoon de stylus gebruiken. Het meest opvallende is dat de Ironfall Invasion release op drie manieren plaats gaat vinden.

Ironfall Invasion release op jouw eigen manier

Bij de Ironfall Invasion release kan je kiezen uit drie versies van de game; een versie met alleen de multiplayer, een versie met alleen de singleplayer of een versie met beide modi. De losse modi kosten dan 9,99 euro per stuk en de volledige game gaat 19,98 uit je portemonnee branden. Bij de aparte versies (single- en multiplayer) zijn de andere modi wel beperkt uit te proberen, en als je de volledige game koopt kan je ook de volledige soundtrack beluisteren.

Ironfall Invasion is vanaf 23 februari verkrijgbaar in de Nintendo 3DS eShop. Check hierboven alvast de launch trailer, of een interview met de ontwikkelaars.