Fahrenheit stamt alweer uit 2005, wat de release van de game dus 10 jaar geleden maakt. Een oplettend NeoGAF lid merkte op dat de game op Amazon gelaatst was, met een release van volgende week donderdag. Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered zal rond de 10 euro gaan kosten en bevat de volgende features (volgens Amazon):

  • Interactief Drama - Een intuïtief control scheme en spectaculaire split-screen presentatie die de game zijn mysterieuze noir verhaal complementeert.
  • Uitgebreide herspeelbaarheid - Met vertakkende dialogen en verschillende einden, elke playthrough van de game heeft een andere uitkomst.
  • Meerdere personages - Neem de controle over het verhaal door middel van vier speelbare personages, elk met een ander perspectief op het verhaal.
  • Filmische Score - Fahrenheit heeft een volledig georktestreerde score gecomponeerd door Angelo Bandalamenti, bekend voor zijn werk met regisseur David Lynch.
  • Uncut versie van de game - Anders dan de Noord-Amerikaanse release, Remastered heeft alle originele scenes van de game, ongecensureerd en uncut.

Heeft Fahrenheit Indigo Prophecy Remastered te maken met de nieuwe Quantic Dream game?

De release van Fahrenheit Indigo Prophecy Remastered is geen toeval, want vorige week werd al een cryptische site gestart met hints naar een mogelijke remake of vervolg op Fahrenheit. De timer op de site loopt over twee dagen af, dan weten we meer over de toekomst van deze game.

Fahrenheit Indigo Prophecy Remasterd komt op 29 januari naar de PC, Mac en Linux op Steam.