'True Detective voegt vier namen toe aan seizoen twee'

Het nieuws komt uit handen van The Wrap. Zij hebben vernomen dat Michael Irby, Kelly Reilly, Abigail Spencer en Leven Rambin gaan tekenen voor een terugkerende rol in het tweede seizoen van True Detective. De bron voor dit nieuws is een individu die dicht bij de casting staat voor deze grote HBO dramaserie. In andere woorden staat het dus nog niet vast dat deze acteurs daadwerkelijk voor een rol gaan tekenen.

Het verhaal van True Detective

Wij weten wel dat het tweede seizoen van True Detective draait om drie politieagenten en een beroepscrimineel, die in een complot terechtkomen in de nasleep van een moord.

Farrell speelt hierin de rol van Ray Velcoro, een detective die moet kiezen tussen de corrupte politie en de criminelen die de baas over hem zijn. Kitsch speelt de rol van Paul Woodrough, een knappe 28-jarige oud-militair die genoeg geweld en destructie heeft gezien in zijn tijd. Als laatste speelt Vaughn de rol van Frank Semyon, een beroepscrimineel die het gevaar loopt om zijn rijk te verliezen, omdat zijn keuze om legitiem te gaan wordt tegengehouden door de moord op zijn bedrijfspartner.

De laatste hoofdrol is die van detective Ani Bezzerides en waarschijnlijk gaat deze rol naar Rachel McAdams, hoewel een deal nog niet is gemaakt. Verder wordt gespeculeerd dat Irby de rol van Elvis Ilinca op zich neemt, ook wel de partner van McAdams' karakter binnen de politie. Er wordt verwacht dat Irby te zien is in vijf tot zes, van de in totaal acht afleveringen. Helaas is niet bekend welke rollen Reilly, Spencer en Rambin gaan spelen als het nieuws waar blijkt te zijn.