Super Smash Bros. 3DS All-Star modus onthuld

Anders dan Melee en Brawl is de All-Star modus in Super Smash Bros. 3DS al vanaf het begin ontgrendeld. De modus is echter niet gelijk compleet, alle vechters zijn vanaf het begin nog niet ontgrendeld. Deze ontgrendel je gaandeweg. Tot dan kunnen gamers de vechters die ze wel al ontgrendeld hebben gebruiken in de modus. Het is nog niet bekend of de modus ook naar Super Smash Bros. for Wii U komt.

All-Star modus is een Nintendo geschiedenisles

All-Star modus is een gevecht om te overleven, met een gelimiteerd aantal recovery items en geen mogelijkheid om door te gaan. Als je een gevecht verliest is het ook echt game over, en kun je weer van voren af aan beginnen. All-Star modus is ook nog eens een les over de geschiedenis van Nintendo, want de vijanden die je tegenkomt komen in vrijwel chronologische volgorde voor.

In All-Star modus kom je in elk gevecht tegenover meerdere vijanden te staan. Als je een bepaald aantal van deze vijanden verslaat kun je door naar een verzorgingsplaats. Deze laat je het volgende karakter waar je tegen vecht zien, als mede het jaartal waarin het karakter voor het eerst voor kwam. Ook zijn er recovery items te vinden, en af en toe zal een speciale beloning voor je klaar staan.