3 nieuwe God of War trailers verschenen

  Sony heeft een drietal art trailers uitgebracht voor zijn aankomende game God of War. De God of War trailers tonen enkele monsters waar Kratos, het hoofdpersonage van de game, mee te maken zal krijgen.

  In de nieuwe God of War game verruilt Kratos het oude Griekenland voor een Scandinavische omgeving en heeft hij een zoon. Samen nemen ze het op tegen allerlei mythische wezens uit de Noorse mythologie, waarvan al een aantal te zien was in de E3 trailers van vorig jaar en dit jaar.

  God of War trailers tonen monsters

  Nu zijn er drie art trailers verschenen waarop nieuwe wezens te zien zijn. De eerste is een Draugr, die we ook kennen uit games als Skyrim. De Draugr vertoont overeenkomsten met een zombie, maar is sterker. In de trailer zien we onder andere dat het monster armor draagt en een zwaard vast heeft.

  In de tweede video is een zogenaamde Fire Troll te zien. De concept art doet denken aan één van wezens die al in de E3 trailer van 2016 te zien waren. Alle mythische monsters zouden een achtergrondverhaal moeten hebben en ogenschijnlijk een eigen leven leiden. Dardoor voelt de wereld realistischer aan, wat past bij de nieuwe opzet van God of War wat nu meer draait om het verkennen van de omgeving.

  De derde trailer toont een Revenant. Dit is een lange, magere tovenares met een staf om waarschijnlijk spreuken mee gebruiken. Net als de Draugr ziet de Revenant eruit als een uit de dood opgestaan lijk en stamt het uit de Noorse mythologie.

  De PlayStation 4 exclusive God of War is min of meer een reboot van de serie en verschijnt begin 2018.

  God of War

  Verkijgbaar vanaf 20 april 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.