2K Humble Bundle brengt vele games met hoge kortingen

  Er is op dit moment een 2K Humble Bundle te koop via de website van Humble Bundle. Met Humble Bundle kun je games kopen tegen een prijs die je zelf bepaalt. Wanneer er boven een bepaald bedrag betaald wordt, krijgt de koper een aantal extra games.

  Humble Bundle is een initiatief dat games aanbiedt met hoge kortingen waarvan een groot deel van de opbrengst naar goede doelen gaat. Het goede doel kan geselecteerd worden door de koper zelf. Met meer dan 1000 verschillende goede doelen.

  2K Humble Bundle biedt 12 games voor 15 dollar

  De 2K Humble Bundle bestaat uit twaalf games waarbij de eerste drie gezamenlijk slechts één dollar kosten. Deze drie games zijn Spec Ops: The Line, The Darkness II en Duke Nukem Forever. Wanneer er meer betaald wordt dan het gemiddelde, komen daar nog acht games bij.

  In het geval van de 2K Humble Bundle kan je onder andere Mafia II, Civilization V en NBA 2K16 krijgen wanneer je meer betaalt dan nodig is. Dit gemiddelde bedrag staat op moment van schrijven op 8.98 dollar.

  Wanneer er meer dan vijftien dollar betaald wordt voor de 2K Humble Bundle, krijgt de koper er nog twee games bij namelijk Battleborn en Borderlands: The Pre-sequal. Hierbij krijgt de koper ook nog eens 230 Battleborn Platinum Currency om in-game uit te geven.

  De 2K Humble Bundle is nog iets meer dan zes dagen beschikbaar. De games zijn exclusief te spelen via Steam. De 2K Humble Bundle aanschaffen kan via deze link.

  Duke Nukem Forever

  Verkijgbaar vanaf 10 june 2011

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.