2K games op GeForce NOW beschikbaar

  Er zijn vanaf nu 2K games op GeForce NOW beschikbaar. Titels die vanaf vandaag beschikbaar zijn op GeForce NOW zijn onder andere BioShock Remastered en Spec Ops.

  Momenteel zijn er al veel games beschikbaar in GeForce NOW. Hieronder vallen titels als Yooka-Laylee, Overcooked, Thief en The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition. Sommige games zitten bij een GeForce NOW lidmaatschap inbegrepen, deze zijn dan gratis te downloaden. Bij aanschaffing van andere games kunnen de gebruikers een korting krijgen, of natuurlijk gewoon de volledige prijs betalen.

  2K games op GeForce NOW waaronder Bioshock

  Zoals vermeld komt BioShock Remastered beschikbaar. Deze game is inbegrepen bij een GeForce NOW lidmaatschap. Daarnaast komt het vervolg van die game ook beschikbaar, namelijk BioShock 2 Remastered, deze game is met 75 procent korting tijdens de release voor GeFoce NOW te krijgen.

  Verder komt Borderlands 2: Game of the Year Edition beschikbaar. Deze is ook met 75 procent korting bij de release te verkrijgen. Verder komt Spec Ops: The Line gratis beschikbaar voor mensen met een GeForce NOW lidmaatschap.

  Bij aanschaffing van een SHIELD tv kunnen spelers games streamen naar een tv. De tv’s hebben een resolutie van 4K en komen met verschillende apps zoals YouTube, Netflix, Twitch en Spotify Music. Daarnaast krijgt de gebruiker toegang tot apps met onder andere nieuws, sportuitslagen en het weer.

  BioShock Remastered

  Verkijgbaar vanaf 15 september 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.