2K Games gamescom line-up bekendgemaakt

  In navolging van Square Enix en Ubisoft is ook de 2K Games gamescom line-up bekendgemaakt. Alle games die 2K met zich meebrengt naar Keulen zullen speelbaar zijn voor het grote publiek.

  De 2K gamescom line-up bestaat dit jaar uit:

  Voor alles vier de games geldt dat ze gedurende het evenement speelbaar zullen zijn op de stand van 2K, welke zich bevindt in hal 6.1.

  Om de 2K Games gamescom line-up wat extra's mee te geven zullen bij de NBA 2K17 en WWE 2K17 twee supersterren uit beide sporten aanwezig zijn. Zij zullen aanwezig zijn voor de shows van de games en de livestreams. Het gaat om Dennis Schröder, Point Guard van de Atlanta Hawks, en Bill Goldberg, een superster uit het worstelen.

  2K Games gamescom line-up bevat beelden Mafia 3

  Naast deze games zal er op twee grote schermen beelden getoond worden van Mafia 3. Deze game is niet te spelen, maar wel kan je kennismaken met Lincoln Clay en z'n vrienden. Als laatste is er de mogelijkheid om samen met andere gamers een team te vormen in Evolve fase 2 en leuke prijzen te winnen.

  Gamescom 2016 zal gehouden worden van 16 tot en met 21 augustus in Keulen, Duitsland. Benieuwd welke games er nog meer aanwezig zijn tijdens dit grootse game evenement, check dan ook eens ons gamescom games overzicht.

  NBA 2K17

  Verkijgbaar vanaf 16 september 2016

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.