Harry Potter en de Relieken van de Dood officieel aangekondigd

Vandaag is hier verandering in gekomen. EA heeft met een trailer en een aantal screenshots officieel aangekondigd te werken aan Harry Potter and the Deadly Hallows - Part One. Net als de films zullen ook de spellen in twee delen verschijnen omdat het verhaal van het boek te lang is voor één film. De eerste film verschijnt pas op 19 november in de bioscopen en verwacht wordt dat het spel een paar weken eerder te koop is.

Uit de screenshots valt nog weinig informatie te halen, maar uit de trailer gelukkig wel. Zo is te zien dat er voor een nieuw perspectief is gekozen als het gaat om de camera positie ten opzichte van Harry. Eerder keek je altijd van boven achter je personage, maar nu staat je camera links achter Harry. Tevens zien we in de trailer een hoop actie, iets wat in het verleden minder was. Het lijkt er dus op dat het spel een stuk volwassener is geworden.

Meer informatie over Harry Potter wordt verwacht tijdens de Persconferentie van Electronic Arts op de E3 die in de nacht van 14 op 15 juni zal plaatsvinden. Bekijk hieronder de trailer en de screenshots om zelf alvast een indruk te krijgen: