14 Days of Fortnite keert deze week terug na fout Epic Games

  Het 14 Days of Fortnite evenement keert deze week terug, nadat Epic Games de einddatum fout had gecommuniceerd. Hierdoor waren er veel spelers die nog niet alle challenges hadden voltooid. Het evenement zal lopen tot en met 15 januari 2019.

  Epic Games

  Het 14 Days of Fortnite evenement loopt van dinsdag 8 januari tot en met dinsdag 15 januari. Alle veertien challenges - waarmee cosmetische items konden worden vrijgespeeld - zullen weer beschikbaar zijn in deze periode. De voortgang die al was geboekt is niet opgeslagen, waardoor je sommige challenges weer helemaal opnieuw zal moeten voltooien.

  14 Days of Fortnite evenement verlengd door fout Epic Games

  De fout ligt bij Epic Games, want de einddatum van het evenement was verkeerd gecommuniceerd. Hierdoor liep het evenement een dag te vroeg af, waardoor veel spelers niet alle challenges hadden voltooid. Daarom kreeg iedere speler van Fortnite Battle Royale een Equalizer Glider, maar dat is volgens Epic Games niet de juiste aanpak, nadat er veel ophef over was.

  Tijdens het 14 Days of Fortnite evenement kunnen iedere dag challenges worden gehaald, maar er is ook iedere dag een andere Limited Time Mode (LTM). Het is niet bekend welke LTM wanneer kan worden gespeeld, maar er zullen iedere dag andere modi beschikbaar zijn.

  Fortnite toernooi tijdens Australian Open

  Daarnaast zal er een Fortnite toernooi plaatsvinden op een mainstream evenement. Tijdens de Australian Open in Melbourne - een van de grootste tennistoernooien van de wereld - zullen er twee toernooien worden gespeeld. Het eerste toernooi is er een Solo toernooi, waaraan vooral professionele spelers deelnemen. De andere plaatsen in het toernooi worden gevuld door spelers die zich kwalificeren door middel van een toernooi in Fortnite Battle Royale.

  De tweede competitie is een Duo toernooi, waaraan verschillende bekende personen samen met de professionele spelers deelnemen. Dit hebben we al eerder gezien tijdens Twitchcon. Er wordt in totaal 500.000 dollar verdeeld tijdens het toernooi, waarvan 100.000 dollar gaat naar het goede doel.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.