13 Reasons Why seizoen 2 aangekondigd

  Dit weekend werd 13 Reasons Why seizoen 2 aangekondigd op Twitter en op de Instagram van Selena Gomez.

  13 Reasons Why is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jay Asher en gaat over een student, Hannah Baker. Zij pleegt zelfmoord en laat 13 video's achter, elk met een reden waarom ze het gedaan heeft. Hoewel er geen kijkersaantallen bekend zijn bleek aan hoeveel de serie besproken wordt dat het eerste seizoen aardig succesvol was.

  13 Reasons Why seizoen 2 komt eraan

  Het eerste seizoen van 13 Reasons Why verscheen eind maart op Netflix. Er is nog geen release bekend voor het tweede seizoen van de serie. Er wordt nu aan het verhaal van het tweede seizoen gewerkt, want het eerste seizoen stopte waar het gelijknamige boek ook ophield.

  Controverse

  13 Reasons Why veroorzaakte controversie vanwege de weergave van zelfmoord, pesten en seksueel misbruik in de serie. Sommige mensen zijn bang dat vooral jonge mensen een voorbeeld nemen aan het hoofdpersonage van de serie. Anderen zijn het niet eens met het beeld van zelfmoord dat de serie geeft. Netflix heeft hier gehoor aan gegeven door waarschuwingen te plaatsen en door een zelfmoord preventie programma aan de serie te koppelen.

  Als je geïnteresseerd bent in andere Netflix Originals series bekijk dan deze special. Netflix Originals series kun je downloaden via de app op je telefoon, bekijk onze special als je benieuwd bent naar 7 downloadbare Netflix series.

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.