Nu de release van Death Stranding steeds dichterbij komt, laat Kojima steeds meer zien van de game. Zo werd er tijdens gamescom al flink wat tijd uitgetrokken voor Death Stranding gameplay tijdens Opening Night Live en nu is het bij de Tokyo Game Show wederom raak. In de onderstaande post van Hideo Kojima toont de maker van de game een glimp van de beelden die hij naar de show brengt.

Death Stranding Tweet - Hideo Kojima

In de foto hierboven is te zien hoe lang de trailer precies gaat duren. Wie inzoomt kan zien dat de teller op 48 minuten en 45 seconden staat. De oplettende kijker ziet ook dat Sam Porter (gespeeld door Norman Reedus) in een lab lijkt te staan. De foto wordt tevens door een standbeeld van Terminator vergezeld, maar of dit iets met de game te maken heeft, is nog maar de vraag.

Death Stranding gameplay heeft lang op zich laten wachten

Het heeft een flinke tijd mogen duren, maar Kojima toont eindelijk meer gameplay van zijn nieuwe game. De game werd oorspronkelijk in 2016 tijdens E3 onthuld. Toen besteeg de befaamde maker het podium van Sony onder luid applaus om de titel voor het eerst te tonen.

Sindsdien heeft Kojima stukje bij beetje meer informatie vrijgegeven over zijn nieuwe game en nu, drie jaar later, is de releasedatum in zicht. Death Stranding komt namelijk op 8 november uit op de PlayStation 4.