Foto: RTL

Kijkers kwaad op Rob Geus in Expeditie Robinson

Rob Geus wordt in de tweede aflevering van Expeditie Robinson als kok aangesteld van Duivelseiland. Je zou denken dat de TV-kok de nodige kookervaring heeft en dus met weinig middelen een goede maaltijd kan neerzetten. Dit valt daarentegen vies tegen en al snel merkt hij dat er voor zijn gerecht te weinig bloem is. Omdat het maar een waterig geheel is, besluit hij zijn eten weg te gooien. "Het wordt toch wel weer bijgevuld", is een argument dat hij hierbij geeft. Dit zorgt ervoor dat hij bij veel kijkers niet langer in de smaak valt.

Op Twitter laten kijkers al horen dat ze het idee hebben dat Rob Geus nog nooit een aflevering van Expeditie Robinson heeft gezien. Als dit Wie Is De Mol was geweest, was hij volgens kijkers de mol geweest. Niet alleen kijkers zijn boos op hem. Ook deelnemers zullen mogelijk de kans grijpen hem eruit te stemmen, wanneer deze kans zich voor doet. Later vliegt er door een ander ook nog de vlam in een pan, terwijl Rob hierom lacht.

Twitter over Rob Geus

Als kijkers mochten besluiten wie het spel zou verlaten, dan was Rob Geus nu al uit het spel liggen. Op Twitter gingen kijkers helemaal los nadat hij eten zomaar weggooide. Hieronder staan enkele twitterberichten die over Rob Geus werden gedeeld.

Volg jij Expeditie Robinson en wat is jou mening over de gebeurtenissen in deze episode? Deel jou mening en ervaringen met de aflevering in de reacties hieronder.