Foto: Square Enix

Als je de demo downloadt kun je twee spelstanden uitproberen. De ene is Story Mode, waarin je het begin van de game kunt spelen. De andere is Battle Mode, waarin je, zoals de naam doet vermoeden gevechten voert met een versterkt personage. Als de game je bevalt kun je je vorderingen in Story Mode meenemen naar de volledige release.

Waar gaat Oninaki over?

In Oninaki speel je als Kagachi, een ‘Watcher’ die zielen naar de volgende wereld moet begeleiden. Op zeker moment ontmoet hij het mysterieuze meisje Linne. Vanaf dat moment raakt hij verwikkeld in een verhaal over het leven, de dood, en reïncarnatie.

Wanneer kun je meer spelen dan de Oninaki Demo?

Oninaki komt op 22 augustus 2019 uit voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en Steam. Elke versie heeft zijn eigen in-game pre-order bonus in de vorm van een wapen. Bij de PlayStation- en Steam-versies ontvang je bovendien een Oninaki-thema of -bureaubladachtergrond, respectievelijk. Tot de release geldt 10% korting op pre-orders.

Voor Switch en PS4 is een beperkte oplage van een fysieke uitgave beschikbaar. Deze zijn verkrijgbaar via de Square Enix store. De PC-versie van de game is uitsluitend digitaal.