Foto: CD Projekt RED

In een interview met een Pools handelsblad vertelt Adam Kiciński, de directeur van CD Projekt Red, dat er aan drie Cyberpunk 2077 dingen gewerkt wordt. ‘De game, en twee andere dingen’. Eén van die dingen zou gerelateerd zijn aan Multiplayer voor Cyberpunk 2077.

Is er meer bekend over deze projecten?

Het is op dit moment onduidelijk of het gaat om DLC, spinoffs, grote updates of iets anders. Piotr Nielubowicz, de onderdirecteur van CD Project Red, suggereert dat de volgend grote game van de studio zich ook in het Cyberpunk-universum af zal spelen. Of dit één van de drie projecten is, is onduidelijk.

Wanneer horen we meer van deze Cyberpunk 2077 games?

Cyberpunk 2077, de hoofdgame, komt uit in begin 2020. Het lijkt onwaarschijnlijk dat we al te ruim voor dat moment details te horen krijgen over verdere uitbreidingen of andere Cyberpunk 2077 games. Grote games in het Cyberpunk universum liggen waarschijnlijk nog enige tijd in de toekomst, dus nieuws daarover zal nog langer op zich laten wachten.

Cyberpunk 2077 had in juni een sterke aanwezigheid op E3 2019. Daarbij werd onder andere de releasedatum onthuld en bekendgemaakt dat Keanu Reeves een rol zal hebben in de game. Kort daarna werden de verschillende Collector’s Editions onthuld.

Cyberpunk 2077 ligt vanaf 16 april 2020 in de winkel voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. Er zijn verschillende speciale edities beschikbaar voor pre-order, waarbij veel fysieke en digitale extra’s te verkrijgen zijn.