Foto: Marvel Entertainment

Op twitter maakte Marvel bekend dat er drie nieuwe dingen te zien zullen zijn. Het gaat om een introductie door Anthony Russo (één van de regisseurs), een onafgemaakte verwijderde scène en een sneak peek voor Spiderman: Far From Home. Alles bij elkaar gaat het om zeven minuten beeldmateriaal. Ook is in de tweet een poster voor de film te zien.

Verandert er iets aan de hoofdfilm van Avengers Endgame?

Uit de beschrijving van het extra materiaal kunnen we opmaken dat er waarschijnlijk geen verandering is in de hoofdfilm. De introductie zal ongetwijfeld voor de start van de film te zien zijn. Omdat de verwijderde scène niet af is zal ook deze waarschijnlijk niet in de film ingevoegd worden. Hetzelfde geldt voor een sneak peek voor een andere film.

Het lijkt er dan ook op dat de heruitgave van Endgame vooral voor de echte liefhebber zal zijn. Als je deze uitgave van de film niet ziet mis je geen nieuwe versie van de film. Je kunt de film dus overslaan als je het origineel al vaak genoeg hebt gezien.

Draait de heruitgave van Avengers Endgame ook in Nederland?

Helaas is nog onduidelijk of en wanneer de speciale uitgave van Avengers Endgame in Nederland zal draaien. Het is goed mogelijk dat de film slechts beperkt zal draaien. Voor de grootste fans kan het lonen om het nieuws rondom de heruitgave scherp in de gaten te houden.

Wie Endgame nog niet in de bioscoop heeft gezien moet snel zijn. Heruitgave of geen heruitgave: de film verdwijnt binnenkort uit de bioscopen. Uiteraard kun je onze review van de film lezen.