In voorgaande teaser trailers van Harry Potter: Wizards Unite kan je een Nimbussen 2000 zien vliegen en een Niffler gouden munten zien verzamelen. De nieuwste video laat deze elementen ook terugzien en voegt daar nog een hele reeks beelden uit de Harry Potter franchise aan toe.

Wat is er in de Harry Potter: Wizards Unite trailer te zien?

In de Harry Potter: Wizards Unite trailer ligt de focus op een graadmeter die om de zoveel shots in level stijgt. Hiermee wordt het gevaar voor de Dreuzelwereld aangegeven. In de video zie je allerlei magische wezens uit de franchise voorbij komen. Zo zie je bijvoorbeeld een snaai die rond twee kittens vliegt.

De trailer eindigt met een gevecht tussen zes tovenaars die hun magie op elkaar afsturen. Verder is er een boodschap waarin staat dat je jezelf in kan schrijven voor de taskforce van het Internationale Statuut van Geheimhouding. Aan jou de taak om het mysterie van de zogenaamde Calamiteit op te lossen.

Wat is Harry Potter: Wizards Unite?

Harry Potter: Wizards Unite is een mobile game van WB Games en Niantic. De game brengt door middel van augmented reality de Tovenaarswereld van Harry Potter tot leven. Je kan in de echte wereld omgevingen verkennen mysterieuze voorwerpen te vinden, toverspreuken te gebruiken en beesten en personages te ontmoeten.

Als je een smartphone met Android hebt, kan je jezelf alvast registreren voor de game. Dit kan in de Google Play of Galaxy Store. Het is op dit moment nog onduidelijk wanneer de game precies uitkomt. De Harry Potter: Wizards Unite releasedatum staat in ieder geval gepland voor 2019.

Harry Potter: Wizards Unite komt in 2019 naar iOS en Android. De gameplay van de titel is al eerder onthuld. We hebben ook op een rij gezet wat de game van Pokémon GO kan leren.