Foto: EA

EA Play 2019 is de vierde editie van het jaarlijkse evenement. Het is technisch gezien geen onderdeel van de E3, maar aangezien de twee evenementen allebei in juni plaatsvinden wordt dat wel zo gezien. Andere titels die we naast FIFA 20 op EA Play 2019 gaan zien zijn Star Wars Jedi: Fallen Order en Madden 20.

Wat is er allemaal in te doen in de speelbare FIFA 20 demo tijdens EA Play 2019?

Het is nog niet bekend wat er allemaal te doen is in de demo van FIFA 20 tijdens het EA Play 2019 evenement. FIFA 20 is nog niets eens officieel aangekondigd. Wat we natuurlijk wel kunnen doen is kijken naar vorig jaar. Vorig jaar werd tijdens EA Play FIFA 19 onthuld met een uitgebreide presentatie en trailer. Bezoekers konden een hands-on demo spelen waarin kennis gemaakt kon worden met de verbeteringen door middel van het spelen van een potje FIFA 2019. Zo kon bijvoorbeeld de Champions League finale gespeeld worden.

Het is al mogelijk om kaarten te reserveren voor EA Play 2019. Dit kan op de site van EA Play. Het evenement wordt gehouden in de Hollywood Palladium in Los Angeles en de entree is gratis. Is het voor jou geen mogelijkheid om helemaal naar LA te gaan? Dan kun je de persconferentie via meerdere livestreams volgen op de site van EA, Twitch en Youtube.

Welke games zijn nog meer speelbaar op EA Play 2019?

Naast FIFA 20 zal ook de nieuwe Madden speelbaar zijn. Madden NFL 20 werd vorige maand aangekondigd door EA. Tijdens die aankondiging werd onder andere bekendgemaakt dat het American Football-spel een vergelijkbare singleplayer game mode als 'The Journey' uit FIFA zal bevatten.