Het is niet heel verrassend dat de de Call of Duty reveal voor eind juni is. De eerste aankondiging van het nieuwste deel in de serie is meestal in mei. Daarna is er meer aandacht voor de game tijdens de E3 in juni. Of dat nu ook het geval is, moet nog blijken.

Wat wordt er getoond tijdens de Call of Duty reveal?

Wat Activision tijdens de Call of Duty reveal gaat laten zien, is nog onduidelijk. Tijdens een preview event hebben een aantal NFL-spelers de nieuwste game in de serie al gespeeld. Via sociale media is er toen naar voren gekomen dat het gaat om Call of Duty Modern Warfare 4. Op dit moment is dit alleen nog een gerucht.

In het gesprek laat het bestuur van het bedrijf weten zich "heel goed te voelen" over de nieuwste Call of Duty. Daarnaast vertelt Coddy Johnson, baas van Activision, dat de game lang na de release ondersteuning blijft krijgen in de vorm van content om spelers geboeid te houden. Volgens hem werkt het ontwikkelingsteam hier nu hard aan.

Wat weten we over de nieuwe Call of Duty?

Tot op heden is er nog weinig bekend over de game. Het is wel al duidelijk dat de nieuwe Call of Duty een singleplayer modus krijgt. Dit in tegenstelling tot Call of Duty Black Ops IIII die deze modus niet had. Zoals al eerder gezegd, gaat het waarschijnlijk om Call of Duty Modern Warfare 4. Over het verhaal en modi is nog niets duidelijk.

In maart is Call of Duty Mobile aangekondigd voor Android en iOS. De game is volledig gratis en krijgt in de zomer ook een eigen beta. Het laatste deel in de serie is Call of Duty Black Ops IIII. In onze Call of Duty Black Ops IIII Review kan je lezen wat we van de game vinden.