Square Enix houdt vanaf 2015 een jaarlijkse persconferentie op de E3 in Los Angeles. Ze zijn vooral bekend van de Kingdom Hearts, Final Fantasy en Dragon Quest reeksen. Daarnaast zijn ze de uitgever van games als Tomb Raider, Life is Strange en Hitman. De Square Enix persconferentie zal te volgen zijn via een livestream op Twitch, Youtube, Mixer en de Square Enix website.

Wat gaat Square Enix tijdens haar E3 persconferentie laten zien?

Wij kunnen natuurlijk niet weten wat Square Enix allemaal in petto heeft. Wel gaan er van te voren altijd al geruchten rond en heeft iedereen natuurlijk zijn eigen verwachtingen. Voor dit jaar wordt er gehoopt op een uitgebreide presentatie van de Final Fantasy VII remake. De remake werd oorspronkelijk in 2015 aangekondigd. De kans is dus groot dat er dit jaar meer beelden en mogelijk ook een releasedatum bekend worden gemaakt.

Verder zijn een teaser voor Final Fantasy XVI, nieuwe Kingdom Hearts 3 DLC, een NieR 3 aankondiging en meer informatie over de Avengers game allemaal mogelijkheden.


Welke persconferenties zijn er nog meer?

Veel van de grote game ontwikkelaars zullen een persconferentie houden op E3 2019. Voor zondag 9 juni staan Microsoft en Bethesda in het programma. Op 10 juni zullen de PC Gaming Show en Ubisoft plaatsvinden. Voor de Nintendo-direct presentatie is nog geen datum en tijd bekend.

E3 2019

De Electronic Entertainment Expo, oftewel de E3, zal plaatsvinden tussen 11 en 13 juni in Los Angeles. Er zijn al meerdere games aangekondigd voor de beurs. Hier hebben wij een overzicht van gemaakt. Daarnaast hebben wij onze verwachtingen op een rijtje gezet.

Wat wil jij allemaal zien tijdens de persconferentie van Square Enix? Laat het ons weten in de reacties!