De hoofdreeks van Fast & Furious is al acht films sterk en daar komt op 1 augustus nog een film bij. Hobbs & Shaw is een spin-off waarin de personages van Dwayne Johnson en Jason Statham de hoofdrol hebben.

Wat is er in de Hobbs & Shaw trailer te zien?

Aan het begin van de Hobbs & Shaw trailer zien we de twee personages ruziën over wie welke deur moet nemen. Wat volgt is een gevecht, waarbij Shaw meer werk moet verzetten dan Hobbs. Hobbs is hem een beetje aan het uitdagen door te doen alsof het allemaal veel te lang duurt. Dit alles wordt ondersteunt door de typische humor die je van Fast & Furious gewend bent.

Wat volgt is een introductie van de vijand in de film genaamd Brixton (gespeeld door Idris Elba). Hij zit achter een soort virus aan dat is gestolen door de zus van Deckard Shaw: Hattie (gespeeld door Vanessa Kirby). Er is ook even aandacht voor moeder Magdalene Shaw (vertolkt door Dame Helen Mirren). De rest van de trailer is een aaneenschakeling van scènes waarbij keiharde actie en humor elkaar afwisselen.

Wanneer is Hobbs & Shaw te zien?

Fast & Furious: Hobbs & Shaw is vanaf 1 augustus te zien in de bioscoop. Naast de eerder genoemde acteurs speelt ook Eiza González (Baby Driver, Alita: Battle Angel) mee als Madam M. De film is geregisseerd door David Leitch (bekend van Deadpool 2, Atomic Blonde) en wordt geschreven door Chris Morgan. Morgan is verantwoordelijk voor alle Fast & Furious films die sinds 2009 zijn gemaakt.

Benieuwd naar wat wij van de voorgaande Fast & Furious films vinden? Lees dan onze reviews van Fast & Furious 7 en Fast & Furious 8 eens. Het volgende deel in de langlopende filmserie heeft ook een releasedatum. De Fast and Furious 9 release is namelijk bevestigd met een datum.