Foto: XGN

De Microsoft E3 2019 persconferentie is op verschillende manieren live te volgen. Dit kan op 9 juni om tien uur 's avonds via de Xbox One en PC met Mixer. Het is ook mogelijk om alles te volgen via YouTube, Twitch, Twitter en Facebook. Microsoft trapt met zijn persconferentie het evenement officieel af.

Wat gaat Microsoft tijdens zijn E3 2019 persconferentie laten zien?

De exacte inhoud van Microsofts persconferentie blijft uiteraard geheim, maar er zijn wel al een paar zaken die je kan verwachten. Zo zal Halo Infinite sowieso een plek krijgen in de presentatie. De kans is zeer groot dat games als Gears 5, Gears Tactics en een nieuwe Forza ook de revue passeren.

Tijdens de E3 van vorig jaar liet Microsoft weten dat het een hoop nieuwe studio's aan zich heeft weten te binden. Het kan zijn dat we dit jaar meer te zien krijgen van de projecten waar deze ontwikkelaars mee bezig zijn.

Welke andere E3 persconferenties zijn er?

Naast Microsoft zijn er nog een paar andere bedrijven die een persconferentie houden tijdens E3 2019. De datum en tijd van zowel de Bethesda persconferentie als de Ubisoft persconferentie zijn in maart bekendgemaakt. De EA persconferentie gaat dit jaar niet door. Het bedrijf focust zich liever op het EA Play evenement voor de E3 dat wordt ondersteund door een aantal korte livestreams.

Sony slaat de E3 dit jaar over en houdt dus geen persconferentie. Het Japanse bedrijf heeft aangegeven dat het geen presentatie gaat houden, omdat het gamers op een andere manier wil bereiken. Waar en wanneer zij dit dan willen doen is op dit moment nog onbekend.

E3 2019

De E3 van 2019 vindt tussen tussen 11 en 13 juni plaats in Los Angeles. In ons overzicht met alle bevestigde E3 2019 games lees je welke andere titel er (waarschijnlijk) naar de beurs komen. In de top 10 onaangekondigde E3 2019 games staan de games die wij graag willen zien tijdens E3 2019.