UNIQLO Nintendo t-shirt collectie vanaf nu beschikbaar

De UNIQLO Nintendo kledinglijn is opgezet om de nalatenschap van de Super Mario games te vieren. Op de t-shirts vind je verschillende afbeeldingen die gerelateerd zijn aan de oude platformers. Zo staat op een van de shirts een Chain Chomp en staat op een andere de tekst die je krijgt als je Toad uit de klauwen van Bowser hebt gered.

Hoeveel UNIQLO Nintendo t-shirts zijn er?

Uit hoeveel UNIQLO Nintendo t-shirts je kan kiezen, verschilt per sekse. Vrouwen hebben de keuze uit acht verschillende prints, waarvan sommige in meerdere kleuren komen. Het aanbod voor mannen is iets groter. Zij kunnen uit vijftien verschillende t-shirts kiezen. Voor beide gaan de maten van XS tot en met XXL. De prijs is 14,90 euro.

Voor de allerkleinsten onder ons zijn er ook kledingstukken. Koters tussen de vijf en dertien jaar hebben een unisexlijn van acht t-shirts tot hun beschikking. De maten voor kinderen gaan van 110 tot en met 160. De shirts kosten 9,90 euro.

Wat is UNIQLO?

UNIQLO is een Japanse kledingwinkel die met zijn UT-lijnen popcultuur naar kleding brengt. Het bedrijf heeft in Nederland een winkel in Amsterdam. De Nintendo shirts zijn vanaf vandaag zowel in de retail als online te koop. Afgelopen maart werkte het bedrijf al samen met ontwikkelaar Capcom voor een t-shirt collectie van Monster Hunter en Street Fighter.

De nieuwste console van Nintendo is de Nintendo Switch. Update 8.0.0 is nu beschikbaar voor het apparaat. Verder komt Bulletstorm in de zomer naar de console en is er een Nintendo Labo VR update voor Mario Odyssey en Legend of Zelda: Breath of the Wild.