In 2016 werden fans voor het eerst geïntroduceerd aan The Last of Us 2. Ondertussen zijn we slechts een aantal beelden verder, maar helaas hebben we al een tijd lang vrij weinig meer vernomen van het bedrijf. Naughty Dog neemt zijn tijd om een spektakel neer te zetten, maar het lijkt erop dat we binnenkort de releasedatum van The Last of Us 2 te horen zouden kunnen krijgen.

Wanneer is de releasedatum van The Last of Us 2?

Momenteel is het nog onbekend wanneer The Last of Us 2 uit zal komen. Sinds 2016 lijkt de game namelijk steeds verder te worden geschoven. Veel fans hopen nog op een release in 2019, maar na de geruchten van de PlayStation 5 begint het er ook op te lijken dat The Last of Us 2 niet eens op de PlayStation 4 zal uitkomen.

Het einde van The Last of Us 2 is nu blijkbaar opgenomen, maar het is onduidelijk of dit betekent dat Naughty Dog officieel klaar is met filmen. Ook is het nog maar de vraag of de game een happy ending zal krijgen voor Ellie en Joel. De verdrietige smiley die Neil Druckmann bij het bericht plaatst zou meerdere dingen kunnen betekenen, maar het geeft een onheilspellende sfeer.

Laura Bailey ook klaar met filmen

Eerder deze week is ook aangekondigd dat Laura Bailey klaar is met filmen. Het is nog onbekend welke rol Bailey precies zal spelen in The Last of Us 2, maar Neil Druckmann bedankte de actrice op Twitter omdat zij een van zijn favoriete personages tot leven heeft gebracht. De actrice is te zien in de tweede teaser trailer van de aankomende game.

Het personage dat Laura Bailey speelt is nog een mysterie, aangezien we nog geen naam hebben gehoord. Vermoedelijk zou Bailey de moeder van Ellie kunnen spelen. Wij hebben een artikel geschreven met alles wat we weten over de rest van de The Last of Us 2 personages. Het is nog maar de vraag wanneer we meer te zien krijgen van The Last of Us 2.