Mario Tennis Aces is de nieuwste installatie van de Mario Tennis games. Dit is de eerste Mario tennisgame die een story mode met zich meebrengt. Naarmate je verder komt in deze story mode zullen de levels een hogere moeilijkheidsgraad krijgen, zodat jij uiteindelijk een echte pro kunt worden.

Wat voor verschillen zie je na de Mario Tennis Aces 3.0 update?

Het grootste verschil die je zult merken na de Mario Tennis Aces 3.0 update is dat er een nieuwe Co-Op Challenge is toegevoegd. Deze zal de gameplay van Mario Tennis Aces verbreden. Deze challenge heet Yoshi’s Ring Shot en zal worden toegevoegd aan de andere Ring Shot Challenges. Ook zul je direct kunnen zien dat deze Ring Shot Challenges zijn toegevoegd aan de main menu. Yoshi zal ook verkrijgbaar worden in drie andere kleuren.

  • Lichtblauwe Yoshi
  • Roze Yoshi
  • Oranje Yoshi

Daarnaast is er ook een nieuwe opening cinematic toegevoegd aan de adventure mode. Dit filmpje kun je bekijken als een bonus optie in het menu van adventure mode. Daarnaast is er nog een nieuwe rank genaamd Ace toegevoegd. Ook zijn er een aantal buffs toegevoegd aan bepaalde personages.

Mario Tennis Aces Magikoopa

Hoe voer je deze update uit?

Om de 3.0 update van Mario Tennis Aces uit te voeren moet je vier stappen volgen. Ten eerste moet jouw Nintendo Switch verbonden zijn met het internet. Vervolgens keer je terug naar het home menu en start je de game op. Vervolgens zal de update worden gedownload en zal die automatisch worden geïnstalleerd. Wanneer deze is voltooid kun je het nummer van de nieuwe versie op het scherm zien verschijnen.

Mario Tennis Aces is nu beschikbaar op de Nintendo Switch. Iedereen die deze maand mee zal doen aan een Tournament Match zal een nieuw personage genaamd Magikoopa direct vrijspelen. Anders zal dit personage automatisch beschikbaar worden gesteld op 1 mei 2019. Ben jij benieuwd of deze game iets voor jou is? Wij hebben een Mario Tennis Aces review geschreven waarin de game tot in de details wordt uitgelegd.