Foto: FX Networks

American Horror Story heeft al welgeteld acht seizoenen en season 9 komt steeds dichterbij met nu dus de teaser van het volgende seizoen. Hierin worden de eerste paar beelden getoond van het nieuwe seizoen van American Horror Story. Verder is ook de naam bekendgemaakt van seizoen 9 van de serie. Hierdoor kunnen fans alvast theorieën bedenken over thema van het volgende seizoen.

Welke naam wordt er in de teaser van season 9 van American Horror Story getoond?

De naam van season 9 van American Horror Story die getoond wordt in de teaser is ‘1984’. Wat dit precies betekent is nog niet bekend, maar wel zijn er theorieën opgedoken over het volgende seizoen haar thema. De kans is namelijk groot dat het volgende seizoen zich dusdanig af gaat spelen in de jaren ‘80. Alleen is deze theorie dus nog niet bevestigd.

Wat is het verhaal van het volgende seizoen?

Het verhaal is nog niet bekend het volgende American Horror Story seizoen, maar wel zijn de eerste beelden getoond in de teaser van season 9. Hierin zien we een angstige vrouw rennen terwijl ze gehaast en geschrokken achter zich blijft kijken. Hier loopt er een of andere creatie achter haar aan die duidelijk erop uit is om haar te vermoorden. Vlak voor de titel van het negende seizoen wordt onthuld, steekt hij een groot mes door de houten deur waarachter de vrouw zich verschuilt.

Waarom dit wezen achter deze vrouw aan zit en wie hij is weten we nog niet. Wel is er een beetje te raden waarop het gebaseerd is. In het artikel van Popbuzz zijn er een aantal theorieën onder elkaar gezet. Zij denken bijvoorbeeld dat het volgende seizoen gebaseerd zou kunnen zijn op verschillende horrorfilms die in de jaren ‘80 uit zijn gekomen. Films als Children of the Corn en Friday the 13th zijn namelijk uit dat jaargetijde.

Om het exacte thema te weten van het volgende seizoen van American Horror Story moeten we alleen nog even wachten. Kan je niet wachten op het volgende seizoen van de serie? Dan kun je in de tussentijd ons artikel met de meest bizarre personages bekijken. Heb je geen idee wat American Horror Story is? Dan kun je ons artikel bekijken met redenen om te beginnen met de serie.