De vier nieuwe games worden aangekondigd in een trailer die SEGA op YouTube heeft geplaatst. De trailer geeft een blik op de aankomende Olympische Spelen die in 2020 in Japan zal plaatsvinden. Daarnaast worden korte beelden weergegeven van de aankomende games die SEGA aan het ontwikkelen is.

Welke nieuwe SEGA games worden er uitgebracht?

Er is een multiplatform game in de maak door SEGA, deze zal waarschijnlijk iets realistischer worden dan de andere games. De multiplatform game, die in 2020 uit zal komen, bevat namelijk geen cartoon characters of mascottes. Deze game zal uitkomen op de Xbox One, PlayStation 4, PC en Nintendo Switch. Deze game heeft nog geen officiële titel gekregen.

Verder worden er drie nieuwe Mario & Sonic at the Olympic Games uitgebracht, maar dan in verschillende varianten. Eén daarvan wordt weer een nieuwe, normale variant van Mario & Sonic at the Olympic Games. Deze zal uitkomen op de Nintendo Switch. Daarnaast komt er nog een andere variant van deze game uit, namelijk in een arcade style. Daarnaast wordt er ook nog een mobile variant van een Sonic game uitgebracht.

SEGA Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

Wanneer worden deze games uitgebracht?

De eerste game die door SEGA zal worden uitgebracht is de normale variant van Mario & Sonic at the Olympic Games. Deze zal als het goed is eind 2019 worden uitgebracht. De arcade versie van Mario & Sonic at the Olympic Games en de mobile variant zullen worden uitgebracht in de zomer van 2020.

  • Mario & Sonic at the Olympic Games 2020 komt eind 2019 uit
  • Mario & Sonic at the Olympic Games Arcade in zomer 2020 uit
  • Mobile Sonic game in zomer 2020 uit
  • Realistische Olympische Spelen game in 2020 uit

Hoewel er van de realistische game van de Olympische Spelen nog geen duidelijke periode van release is aangegeven, heeft SEGA al wel bekend gemaakt dat deze in 2020 uit zal komen. Het is niet verrassend dat deze nieuwe aanpak voor de Olympische Spelen in werking is, aangezien deze waarschijnlijk in dezelfde stijl als Football Manager zal worden gemaakt.

Dit zullen wel de eerste Mario & Sonic at the Olympic Games worden die worden uitgebracht op de Nintendo Switch. Ook is het de eerste stap naar onze vervulling van onze lijst met de tien mobile games die wij nog willen zien, aangezien dit een van de wensen is die nu in vervulling zal gaan.