Deze maand krijg je op de Xbox One games The Technomancer en Outcast: Second Contact gratis. Op de Xbox 360 kan je Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 en originele Xbox game Star Wars Battlefront II (2005) binnenhalen. Je kan ze na het downloaden ook op de Xbox One spelen. De games worden op verschillende momenten in april beschikbaar.

Welke Xbox Games with Gold zijn er voor de Xbox One?

Er komen twee gratis games naar de Xbox One: The Technomancer en Outcast: Second Contact. Beide games kosten normaal 40 euro per stuk. Hieronder gaan we iets dieper in op de titels.

The Technomancer (1 april - 30 april)
The Technomancer is een actie RPG van ontwikkelaar Spiders. De game speelt zich af tijdens de zogenaamde War of Water, 200 jaar na de menselijke kolonisatie van Mars. De hoofdrolspeler van de game is Zachariah die op de vlucht is van een groep geheime agenten.

Lees hier onze The Technomancer Review.

Outcast: Second Contact (16 april - 15 mei)
Outcast: Second Contact is een remake van de PC-game Outcast uit 1999. Deze actie-avonturen titel is gemaakt door de Belgische ontwikkelaar Appeal. In Outcast speel je als Cutter Slade die samen met een groep wetenschappers naar de buitenaardse wereld Adelpha afreist. Hier komt hij zijn missie voltooien en de goede vrede bewaren bij de Talan aliens.

Outcast plaatje

Welke Xbox Games with Gold zijn er voor de Xbox 360?

De twee gratis games voor de Xbox 360 zijn Star Wars Battlefront II (2005) en Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2. Eerstgenoemde is een game van de originele Xbox. Advanced Warfighter 2 kost je normaal 20 euro en voor Battlefront II moet je anders 10 euro neerleggen. De details van de games vind je hier beneden.

Star Wars Battlefront II (1 april - 15 april)
De 2005-versie van Star Wars Battlefront II is een game waarbij je de grote gevechten uit de Clone Wars (episode 1 t/m 3) en de Galactic Civil War (episode 4 t/m 6). De game bevat een verhalende modus waarin je de avonturen van de Clones volgt. Daarnaast kan je in de Galactic Conquest modus de verschillende planeten veroveren met je favoriete factie.

Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 (16 april - 30 april)
Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 (GRAW 2) is een tactische shooter die zich direct na de gebeurtenissen uit het eerste deel afspeelt. In de game moet je de scenario's waarin je je bevindt op een uitgedachte manier benaderen. In GRAW 2 speel je als Scott Mitchell die een reeks aan missie moet uitvoeren.

Lees hier onze Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 Review.

Battlefront 2 screen

Wat waren de Xbox Games with Gold van vorige maand?

De Xbox Games with Gold van maart zaten ook vier games, waarvan de ene helft voor de Xbox One en de andere helft voor de Xbox 360 was. Daarvan zijn op dit moment alleen Adventure Time: Pirates of the Enchiridion, Plants vs Zombies Garden Warfare 2 en Metal Gear Rising: Revengeance nog te downloaden.