Foto: Rockstar Games

De nieuwe gamemodus Target Races is na de Red Dead Online update speelbaar. In deze modus begint iedere speler met een pijl en boog, waarmee je op doelen moet schieten. Deze zijn verspreid over de racebaan. Als je er een raakt, wordt het uithoudingsvermogen van je paard verhoogd.

Welke andere features hebben de Target Races?

In de Target Races is het de bedoeling om doelen te raken met je pijl en boog zodat je paard meer uithoudingsvermogen krijgt. Op de map liggen ook wapens die het raken van de doelwitten wat gemakkelijker maken. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om die wapens op je tegenstanders te richten. Hierbij moet je wel helemaal zelf mikken. Bij de doelen kan je van de lock-on gebruikmaken.

Spelers op de PlayStation 4 krijgen vervroegd toegang tot de Open Target Races. Het principe van deze modus is hetzelfde, maar heeft een kleine twist. Het maakt in de modus namelijk niet uit in welke volgorde je de doelwitten raakt. Het gebruik van je kaart om te zien in welke volgorde je ze moet neerschieten is dus essentieel.

Wat zijn de Red Dead Online update kortingen en bonussen?

Het maakt deze week niet uit of je liever gaat jagen, missies doet of gaat racen in de nieuwe modus, want voor alle activiteiten in de game krijg je een XP-bonus van 20 procent. Daarnaast is alles bij winkels als de Horse Care Section en de Wheeler, Rawson & Co met 25 procent korting aan te schaffen.

Tot slot is er ook weer nieuwe kleding die maar voor een beperkte tijd beschikbaar is. Het gaat om vier artikelen die we hieronder voor je op rijtje hebben gezet.

  • Morning Tail Coat
  • Strickland Boots
  • Bowyer Boots (Alleen vrouwen)
  • Furred Gloves

Red Dead Redemption 2 is speelbaar op de PlayStation 4 en Xbox One. In de Red Dead Redemption 2 Review lees je wat we van de game vinden.