In een eerder nieuwsbericht schreven we het ook al, maar het zou mogelijk zijn dat Netflix de prijzen gaat verhogen van haar abonnementen. In ons eerdere artikel over de mogelijke prijsverhoging van Netflix schreven we dan ook dat ongeveer veertig procent bij een verhoging van de prijzen van de streamingdienst zou stoppen met hun abonnement. Netflix lijkt hier een oplossing voor proberen te vinden door een nieuw, goedkoper abonnement toe te voegen.

Hoe hoog is de prijs van Netflix haar smartphone abonnement dan?

Zoals we eerder al zeiden wordt dit smartphone abonnement voor Netflix met een lagere prijs getest in een beperkt aantal landen. De prijs van dit abonnement is dan 3,63 dollar per maand voor zo’n abonnement. In euro’s is de prijs van een smartphone exclusief abonnement voor Netflix nog niet bekend, maar het is zeker dat het onder de vijf euro is.

Naast het feit dat de prijs lager is voor zo’n abonnement voor op de smartphone is ook de duur lager. Nu wordt het abonnement namelijk getest met wekelijkse of twee weken durende abonnementen in plaats van een maandabonnement.

Waarom dit nieuwe abonnement?

Zoals eerder al gezegd kan het dus zo zijn dat Netflix haar prijzen gaat laten stijgen en is dit de manier voor de streamingdienst om toch haar kijkers te behouden. Deze stijging van de prijzen voor een abonnement op Netflix zijn rond de twee euro per abonnement. Wanneer dit van start gaat is niet duidelijk.

Het is niet geheel duidelijk in welke landen Netflix de nieuwe abonnementsvorm aan het testen is. Voor zover we weten is de streamingdienst het op dit moment in India aan het testen. De andere landen waar dit nieuwe abonnement wordt getest houdt Netflix voor zich.

Ben je een trouwe Netflix gebruiker? Misschien vind je het dan leuk om ons artikel met de beste actuele series op Netflix van dit moment even te bekijken.