De Bol Bulk 10-daagse bevat een hele collectie aan deals, waarmee je je voordeel kan doen. De aanbieding zijn, zoals je al had verwacht, 10 dagen geldig. Je hebt tot en met 3 april om je slag te slaan. Wees er wel snel bij, want voor je het weet is die ene game weggesnaaid.

Wat zijn de beste aanbiedingen in de Bol Bulk 10-daagse?

In het onderstaande overzicht kan je heel gemakkelijk zien wat de beste deals van de Bol Bulk 10-daagse zijn.

Call of Duty: Black Ops IIII voor 35 euro (PS4, Xbox One)

De nieuwste Call of Duty van Treyarch heeft dan wel geen singleplayer modus, maar zit wel vol met multiplayer content. Zo is er de Battle Royale modus Blackout waarin je op de COD-manier moet zien te overleven. Daarnaast is er ook weer een zombie-modus en een traditionele multiplayer waardoor je uren plezier in Call of Duty: Black Ops IIII kan steken.

Lees hier onze Call of Duty: Black Ops IIII Review

Dragon Ball FighterZ voor 35 euro (PS4, Switch, Xbox One)

Deze drie tegen drie vechtgame van Arc System Works wordt gezien als een van de betere games uit het genre. De gameplay zit goed in elkaar en je kan ook nog eens met een roster vol Dragon Ball personages spelen. De game is de kinderwens van verschillende mensen die met de franchise zijn opgegroeid.

Lees hier onze Dragon Ball FighterZ Review en Dragon Ball FighterZ Switch Review

Fallout 76 Tricentennial Edition voor 33 euro (PC, PS4, Xbox One)

Fallout 76 had, op zijn zachtst gezegd, niet bepaald een makkelijke release. De game werkte niet naar behoren en zat vol met kleine irritaties en andere problemen. Bethesda doet er nu alles aan om dit recht te trekken. De Fallout 76 Tricentennial Edition deal in de Bol Bulk 10-daagse geeft je genoeg waar voor je geld om de game uit te proberen.

Lees hier onze Fallout 76 Review

Forza Horizon 4 voor 39 euro (Xbox One)

Om de twee jaar komt er een nieuwe editie van Forza Horizon op de markt die nog beter is dan de vorige. Hetzelfde is ook weer van toepassing bij Forza Horizon 4. In de game scheur je in verschillende soorten races rond op het Britse landschap. Hierbij veranderen de seizoenen om de zoveel tijd, waardoor geen enkele race hetzelfde is.

Lees hier onze Forza Horizon 4 Review

Grand Theft Auto V voor 19 euro (PS4, Xbox One)

Het is geen geheim dat Grand Theft Auto V, en vooral Grand Theft Auto Online, een groot succes is voor Rockstar. De game biedt je een uitgebreide singleplayer waar je van alles in kan doen. Het online gedeelte bouwt hier op door met ontelbare missies, races en andere ongein. Voor 19 euro haal je voor honderden uren speelplezier in huis.

Lees hier onze Grand Theft Auto V Review en Grand Theft Auto Online Review

L.A. Noire voor 11 euro (PS4)

De tweede RockStar game in ons overzicht van de Bol Bulk 10-daagse is L.A. Noire. In de game gaan we terug naar het Los Angeles van de jaren 40. Hier kruip je in de huid van Cole Phelps die zich ontpopt van politieman tot volwaardig rechercheur. Voor 11 euro kunnen PS4-bezitters al terug in de tijd om detective te spelen.

Lees hier onze L.A. Noire Remaster Review

Red Dead Redemption 2 voor 38 euro (PS4, Xbox One)

Red Dead Redemption 2 is de laatste game uit de stal van Rockstar in ons overzicht. De western game is een van de hoogstgewaardeerde games van de afgelopen jaren en biedt vele uren aan speelplezier in zowel de singleplayer als de multiplayer. Voor de prijs van 38 euro kan je de game bijna niet laten liggen.

Lees hier onze Red Dead Redemption 2 Review

Shenmue 1 & 2 voor 19 euro (PS4, Xbox One)

De Shenmue games kwamen jaren geleden uit voor de SEGA Dreamcast en was een grote hit. Bijna 20 jaar later komt deze remaster van de twee games naar de PlayStation 4 en Xbox One. Als je 19 euro betaal krijg je dus niet één, maar twee games in een levendig Japan van de jaren 80.

Lees hier onze Shenmue 1 & 2 Review

Welke andere aanbiedingen zijn er in de Bol Bulk 10-daagse?

Naast de hierboven genoemde Bol Bulk 10-daagse deals zijn er uiteraard nog veel meer games die voor een zachte prijs te koop zijn. Op de bol.com pagina kan je een overzicht van alle aanbiedingen vinden.