Foto: Josh Hallett

De actie is onderdeel van de PlayStation Plus Rewards. Dit geeft je toegang tot exclusieve aanbiedingen, kortingen en deals op veel verschillende soorten producten en diensten. De nieuwste actie is dus een kortingscode van 5 euro voor Thuisbezorgd.nl.

Hoe kan je de PlayStation Plus Rewards claimen?

Je kan de kortingscode claimen door je met je Nederlandse PSN-ID aan te melden. Deze code kan je vervolgens inwisselen bij Thuisbezorgd.nl. De vouchercode werkt alleen bij een besteding van 10 euro of meer en is van 25 maart 2019 tot en met 31 augustus 2019 geldig. De code kan slechts een keer gebruikt worden en er is maar een beperkte hoeveelheid beschikbaar.

Welke andere PlayStation Plus Rewards zijn er?

Op dit moment is er, naast de actie met Thuisbezorgd.nl, nog een beloning die je kan claimen. In samenwerking met het Zweedse Happy Socks geeft Sony je een korting van 25 procent en gratis verzending bij een bestelling op happysocks.com. Dit komt ook in de vorm van een kortingscode.

Deze code kan je tot en met 1 september 2019 gebruiken. De korting is alleen geldig in Nederland en België. Daarnaast is het niet geldig bij Outlet/Sale en Limited Edition artikelen. Hier geldt ook: het aantal codes is beperkt.

Wat kan je nog meer krijgen met PlayStation Plus?

Naast kortingscodes voor producten en diensten, geeft een abonnement op de dienst je ook toegang tot gratis games. De PlayStation Plus games van maart 2019 zijn nog een aantal dagen te downloaden. Als je niet helemaal zeker bent of je van de dienst gebruik wil maken, kan je onze special over waarom je PlayStation Plus in huis zou halen lezen.