De intense uitdagingen die je te wachten staan in Cuphead zullen op 18 april op de Nintendo Switch beschikbaar zijn. In de lekker ouderwetse trailer van de aankondiging kunnen we genieten van een jaren 30 sfeertje, wat we gewend zijn van de game. Dit doet ons gelijk denken aan oude klassiekers als Mickey Mouse.

Cuphead is op zich een redelijk simpel concept. Je loopt door omgevingen heen waar je verschillende vijanden moet neerknallen voordat je bij de eindbaas komt. Deze eindbaas heeft verschillende vormen en vallen allemaal op een andere manier aan. Het is dus aan jou om erachter te komen wat de beste tactiek is voor elke gedaante.

Cuphead

Net als bij titels als Dark Souls en Bloodborne zul je ook tandenknarsend en nagelbijtend achter je console zitten als je voor de honderdste keer dood gaat. Hierdoor is de beloning van het vermoorden van een eindbaas wel groter.

Deze titel was een Xbox One-exclusive die al eerder beschikbaar werd op PC, waarna deze titel nu ook op de Nintendo Switch zal komen.

Cuphead binnenkort ook op de Nintendo Switch te spelen

De prachtige en unieke stijl van Cuphead in combinatie met extreem uitdagende gameplay maakt dit een klassieker die iedereen in zijn bibliotheek moet hebben. Vanaf 18 april kunnen Nintendo Switch-eigenaren deze fantastische titel ook gaan toevoegen aan hun bibliotheek.