Foto: Disney Pixar

Good Morning America is een ochtendshow dat uitgezonden wordt op ABC, wat weer eigendom van Disney en Pixar is. Het is dus niet verrassend dat de trailer hierop getoond gaat worden. Toy Story 4 wordt geregisseerd door Josh Cooley. Hij is ook wel bekend van Inside Out, die in 2015 uitkwam.

Eerder verscheen ook al een trailer van Toy Story 4 tijdens de Super Bowl. In deze trailer zagen we de geliefde Bo Peep, die al twintig jaar niet meer in de films teruggekeerd was. Het uiterlijk van het personage is aangepast en ze heeft een nieuwe uitstraling gekregen. Los van de terugkeer van Bo Peep gaf de trailer ook meer informatie over het verhaal van de film.

Nieuwe Toy Story 4 trailer aangekondigd op Twitter

De verschijning van Bo Peep zorgde voor vernieuwing, aangezien in de eerdere trailer alleen nieuwe personages werden geïntroduceerd, zoals Forky, Bunny en Ducky. Naarmate er meer trailers uit komen, krijgen we een steeds betere indruk wat zich er in Toy Story 4 af zal spelen. Volgens de trailers ziet het er naar uit dat Buzz tussen de kermisprijzen is beland en hulp nodig heeft. Woody, Bo Peep en al hun vrienden zullen alles uit de kast moeten halen om Buzz te redden.

Toy Story 4 werd in 2014 aangekondigd en zou oorspronkelijk al in 2017 uitkomen. Uiteindelijk heeft de film twee jaar vertraging en is de releasedatum verzet naar 2019. Inmiddels hebben we in eerdere trailers de locatie en een aantal personages al gezien, dus nu is het alleen nog even wachten tot de film in de bioscoop te zien is.

Toy Story 4 is vanaf 26 juni 2019 op het witte doek te zien.