De remaster van Sniper Elite V2 zal naar de PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch komen. Voor de PC en consoles die 4K ondersteunen zijn de graphics een tandje mooier, aangezien deze 4K en HDR gaat ondersteunen. Sniper Elite V2 remastered zal alle DLC van de game bevatten en ook nieuwe speelbare karakters. Hiernaast zal de multiplayer nu tot maximaal 16 spelers per keer ondersteunen.

Nintendo Switch eigenaren opgelet, want het derde deel van de serie komt ook naar de Switch. De Ultimate Edition van Sniper Elite 3 bevat wederom alle beschikbare DLC en gaat ook de motion-controls van de Switch ondersteunen. Wanneer deze twee titels uitkomen is nog niet zeker. Wel zullen ze dit jaar nog uitkomen.

Sniper Elite 5 release en VR-titel in de maak

Rebellion laat ook weten dat er een standalone Sniper Elite VR-game in de maak is. Deze wordt samen met de studio Just Add Water (Bekend van Oddworld en Gravity Crash) gemaakt.

Als laatste is er bekendgemaakt dat er een nieuwe Sniper Elite game in de maak is die zich na Sniper Elite 4 afspeelt. Voor Sniper Elite 5 en de VR-game zijn geen trailers beschikbaar, maar de nieuwste Sniper Elite zal ergens in 2020 uit gaan komen.