Foto: Rockstar Games

Spoils of War is de nieuwste toevoeging in de Showdown Series van Red Dead Online. De modus wordt omschreven als capture-style multiplayer. In Spoils of War nemen 2 tot 16 spelers het in teams tegen elkaar op. Het is de bedoeling om je eigen voorraad te beschermen en die van de anderen te stelen.

Je kan de nieuwe modus direct beginnen via de Featured Series tegel in het Red Dead Online startmenu. Het kan ook via de Quick Join optie in het Player Menu en de Featured Series wegwijzer op de map. Als bonus ontvang je 20 procent XP boost in alle Showdown modi. Het winnen van een Spoils of War potje geeft je ook nog eens 8 Dynamite Arrows.

Red Dead Online update met gelimiteerde kleding

De update brengt verschillende gelimiteerde kledingstukken naar de winkels van Red Dead Online. Ze maken onderdeel uit van een nieuw systeem waarbij Rockstar elke week uiterlijke voorwerpen roteert. Als je door de Catalogue bladert, zie je zaken met de tekst 'Coming Soon' en 'Limited Stock' erbij. Deze kleding maakt onderdeel uit van dit systeem.

Als er 'Out of Stock' staat, betekent dit dat je moet wachten totdat de voorwerpen weer een keer terugkomen. Deze week is de eerste lading met gelimiteerde kleding beschikbaar. In de lijst hieronder kan je zien om welke zaken het gaat.

  • The Tasman Outfit (Alleen mannen)
  • The Danube Outfit (Alleen vrouwen)
  • Tied Pants
  • Hitched Skirt (Alleen vrouwen)
  • Winter Shotgun Coat
  • Gardenia Hat
  • Squat Stovepipe Top Hat

Als je iemand bent die de ontwikkelaar graag helpt met het verder verbeteren van Red Dead Online is er ook nieuws. Rockstar heeft namelijk de Red Dead Online Feedback website geüpdatet. Hier kan je onder andere laten weten wat je van Spoils of War vindt. Het online gedeelte van Grand Theft Auto 5 staat ook niet stil. Het is namelijk de GTA Online Flight Week deze week.

Red Dead Redemption 2 is beschikbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One.