Nu dat er ook een The Witcher serie in de maak is bij Netflix, komt zij ook nog met het nieuws dat zij een Dragon’s Dogma serie zal gaan maken. Dit niet in live-action, maar in anime-stijl. Het is niet bekend of Capcom een zegje gaat hebben in de productie van de anime-stijl Dragon’s Dogma serie.

Het verhaal volgt een man in zijn zoektocht naar wraak wanneer een draak zijn hart steelt. Tijdens zijn queeste wordt deze man tot leven gewekt als ‘Arisen’. De serie zal een actie-avontuur gaan worden, waar de man oog in oog komt te staan met de zeven zonde in de vorm van verschillende personen.

Dragon's Dogma serie aangekondigd door Netflix

Alhoewel Dragon’s Dogma een zeer goede RPG is heeft de nieuwste versie van de game niet veel verandering tegenover het origineel. De vernieuwde versie voor de PlayStation 4, Xbox One en PC blijft leuk, maar is redelijk verouderd en staat niet op tegen het grafische geweld van menig RPG van tegenwoordig.

Wanneer de serie te zien gaat zijn is nog niet duidelijk, maar het is wel zeker dat dit een Netflix Original gaat worden.