Bij de vorige update van de Red Dead Online beta werden er verschillende bugs opgelost en werd er wat content toegevoegd. Deze week krijgen spelers nog meer content om uit te proberen in de online beta, waaronder een aantal nieuwe gamemodi, een nieuw wapen en een aantal beloningen voor de trouwe spelers van de beta.

Nieuwe gamemodi bij de Red Dead Online update

Er worden verschillende nieuwe Free Room Events toegevoegd tijdens de aankomende update. Bij Cold Dead Hands is het de bedoeling dat je zo lang mogelijk vecht voor de controle over een bepaald doel. Challenges kunnen competitief worden tijdens Competitive Challenges, waarbij je de hoogste score moet weten te halen. Bij Master Archer kun je jouw pijl en boog vaardigheden verbeteren en laten zien door de doelen zo goed mogelijk te raken binnen het tijdslimiet.

Wie had gedacht dat Red Dead Redemption 2 een racespel kon worden? Hoewel er geen blitse auto’s aanwezig zijn, kun je samen met jouw tegenspelers racen met de paarden, de groep die het eerst op de juiste bestemming aankomt wint. Verder kun je jouw machtspositie laten zien en verbeteren tijdens King of the Castle, waar je zo lang mogelijk in het kasteel moet zien te overleven om de locatie te veroveren en daardoor de wedstrijd te winnen.

Een flinke traktatie

Er wordt tijdens deze update een nieuw wapen toegevoegd, namelijk de Evans Repeater. Dit geweer heeft een zeer hoge kogelcapaciteit en is het meest dodelijk van gemiddelde en lange afstanden. Dit wapen kan volledig op jouw personage worden afgestemd, aangezien er behoorlijk wat personalisatie-opties worden toegevoegd. Dit gaat om opties zoals Stocks, Sights en Wraps.

Spelers van de Red Dead Online beta worden flink beloond tijdens de nieuwe update. De Special Care Package bevat namelijk munitie, Fire Bottles, Fire Arrows, Jolly Jack’s, medicijnen voor het paard en Lake Lure. Als dit nog niet genoeg is zul je als speler nog iets beter je best moeten doen. Je kunt namelijk een Special Spinner verdienen als je tussen nu en 11 maart vijf Daily Challenges behaald. Dit lokaas is handig als je verschillende soorten vissen wil vangen en zullen niet verloren gaan als je noodgedwongen de lijn moet doorsnijden.

Red Dead Redemption 2 is nu beschikbaar voor Xbox One en PlayStation 4. Benieuwd of deze game iets voor jou is? Dit kun je lezen in onze Red Dead Redemption 2 review.