Foto: Ubisoft

In totaal komen er drie episodes naar The Division 2. Dit zijn gratis updates met extra verhalen, missies, PvP- en PvE-modi en nieuwe specialisaties. In de zomer komt Episode 1: D.C. Outskirts: Expeditions uit. Episode 2: Pentagon: The Last Castle wordt in de herfst toegevoegd en de derde is in de winter speelbaar. De naam van deze episode is nog onbekend.

The Division 2 DLC geeft veel nieuwe content

Episode 1: D.C. Outskirts: Expeditions speelt zich af in de omliggende gebieden van Washington D.C. In de DLC ga je op expeditie om het lot van een uit het oog verloren konvooi te onderzoeken. In totaal krijg je twee extra hoofdmissies en een nieuwe gamemodus.

In Episode 2: Pentagon: The Last Castle moet je het Pentagon bestormen om geheimen te achterhalen. De uitbreiding heeft een eigen verhaal en extra missies. De derde episode sluit het eerste jaar van de verhaallijn af. Er is op dit moment nog niets bekend over de inhoud van deze laatste DLC.

The Division 2 DLC Year One Pass

Als je de Year One Pass hebt, kan je zeven dagen eerder aan de slag met de episodes. Daarnaast krijg je direct toegang tot de nieuwe specialisaties. Ten slotte ontvang je acht opdrachten die meer onthullen over de val van Washington D.C. en nog veel meer andere extra's.

Iets na de release van de game komt Tidal Basin uit. Dit is een nieuwe Faction Stronghold die door de Black Tusk wordt bezet. Daarna komt Operation Dark Hours uit. Dit is een raid voor acht spelers tegelijk. Dit is de eerste keer dat je in een The Division game met zoveel man samen kan werken.

The Division 2 is vanaf 15 maart verkrijgbaar voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One.