Johnny Cage is een echte Hollywood-ster en crowdpleaser en maakt dit waar in de nieuwe trailer van Mortal Kombat. Hier is hij te zien waar hij op ludieke wijze zijn tegenstanders helemaal de pan in hakt. Hij verblindt Scorpion bijvoorbeeld met zijn camera of hij gooit zijn iconische zonnebril naar zijn vijand.

Johnny Cage maakt net als in de vorige Mortal Kombat-delen gebruik van zijn groene energie om zijn tegenstander te vernietigen. Het meest hilarische van de trailer is wel de fatality van Johnny. Na een vijand te hebben verslagen heeft Johnny meerdere takes nodig om zijn tegenstander te vermoorden. Dit doet hij meerdere malen door middel van een uppercut die de complete hals van de tegenstander verbrijzelt.

Mortal Kombat 11 trailer met Johnny Cage

Mortal Kombat bracht al eerder trailers voor personages als Kabal en Jade, waar ook de aanvallen en fatalities te zien waren van de verschillende personages. Mortal Kombat 11 is vanaf 23 april 2019 te spelen op PlayStation 4, Xbox One en PC en is vanaf 17 mei op de Nintendo Switch te spelen.