Bethesda game op Amazon zonder naam zorgt voor vragen

Er waren een paar dingen bekend over de game, maar daarmee is niet te raden welke Bethesda game het kon zijn op Amazon. Het enige wat te zien volgens Wario64 op Twitter was op de webshop was dat het te pre-orderen was voor de PlayStation 4, de Xbox One en de PC. Daarnaast was het ook mogelijk om te kiezen tussen een standaard, deluxe en collecters editie.

Verder was er een kort videofragment te zien van een aftellende timer die aftelt van tien naar één. Onder deze video was het geluid te horen van een ouderwetse film. Helaas is daarna snel alle informatie van deze mogelijke nieuwe Bethesda game van Amazon verwijderd. Welke game het mogelijk zou kunnen zijn is niet bekend en niet duidelijk.

Eerste mysterieuze Bethesda game op Amazon?

Het is niet de eerste keer dat Bethesda een mysterieuze game op het internet rond laat spoken. Al eerder is dit zo gegaan bij bijvoorbeeld de game Fallout 76. Helaas is deze game niet geweldig ontvangen en vonden veel mensen dat deze game wel wat langer een mysterie had kunnen blijven. Wij noemde de game dan ook in onze review van Fallout 76 dan ook een falende multiplayer met veel bugs en een tegenvallend verhaal.

Mogelijk zou Bethesda de misser van Fallout 76 willen goedmaken met de fans door middel van een vernieuwde versie van de game. Dat is een wilde gok, maar het zou mogelijk kunnen zijn. Het is ook een mogelijkheid dat Bethesda een geheel nieuwe Fallout uit wilt brengen of een game binnen een andere franchise. Helaas is dit allemaal informatie die wij niet hebben en die we ook niet snel zullen krijgen, aangezien Bethesda alle informatie die er bekend was snel van Amazon haalde.

Wil jij weten hoe Bethesda alsnog succesvol aan de top blijft? Dan kun je hier ons interview met Pete Hines wel even bekijken.