De Skull and Bones televisieserie speelt zich af op de Indische Oceaan tegen het einde van de gouden eeuw van de piraterij. Ubisoft beschrijft de serie als een drama vanuit een vrouwelijk perspectief. Amanda Segel, uitvoerend producent van onder andere The Mist, is de schrijfster van de Skull and Bones pilot.

Skull & Bones is niet de eerste game die Ubisoft naar een andere medium trekt. In 2016 was er een Assassin's Creed film met Michael Fassbender in de hoofdrol. Daarnaast is er ook nog een The Division film in aantocht. Deze productie wordt geregisseerd door Stephen Gaghan en heeft Jake Gyllenhaal and Jessica Chastain in de hoofdrollen.

Ubisoft Skull and Bones game nog in de maak

Skull and Bones is voor het eerst aangekondigd tijdens de E3 van 2017. In de game neem je de controle over een piratenschip waarmee je het in verschillende modi tegen mensen en computergestuurde vijanden moet opnemen. De gameplay is gebaseerd op de scheepsgevechten uit Assassin's Creed IV: Black Flag.

Een van de modi die je in Skull and Bones kan spelen is The Hunting Grounds. Dit is een PvPvE open wereld gevecht, waarbij volgens Ubisoft "elke ontmoeting telt." In de modus vaar je over de Indische Oceaan. Hier roof je handelsschepen, richt je handelsroutes op en val je andere schepen aan. Je kan ook samenwerken met anderen of ze verraden en hun buit stelen.

De Skull and Bones game komt ergens dit jaar uit voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Wij speelden op de E3 van 2017 en 2018 met de game. We hebben de Skull and Bones features die je moet kennen voor je verzamelt. In onze Skull and Bones hands-on lees je nog meer over de game.