Naast Mai Shiranui komt er nog een vechter van The King of Fighters XIV naar Dead or Alive 6. De bedrijven maken de identiteit van dit andere personage pas later bekend. Team Ninja en Koei Tecmo laten wel al weten dat de personages allebei vijf extra kostuums krijgen.

De overige inhoud van de Season Pass bestaat uit kleding voor de vechters die vanaf het begin in de game zitten. Het gaat hier om 26 trouwkostuums, 26 algemene kledingstukken en een extra kostuum voor NiCo en Nyotengu. De prijs van de Dead or Alive 6 Season Pass is nog onbekend.

Dead or Alive 6 Season Pass niet de enige aankondiging

Naast de details over de Dead or Alive 6 Season Pass laten de bedrijven ook weten dat er een Deluxe Demo voor de game komt. In de demo zit het begin van de verhaal modus, alle vier de training modi en een multiplayer modus. Alle vechters, behalve pre-order bonus Nyotengu, zijn speelbaar.

Er zitten een paar voorwaarden aan de demo. Zo kan je hem alleen spelen als je een PlayStation Plus of een Xbox Live Gold abonnement hebt. Daarnaast is de demo maar van 22 tot en met 24 februari beschikbaar. Je kunt de Deluxe Demo vanaf 21 februari alvast downloaden.

Game uitgesteld

Afgelopen januari liet Yohei Shimbori weten dat de Dead or Alive 6 releasedatum met twee weken was uitgesteld. De regisseur vertelde ook dat Dead or Alive 6 Core Fighters gratis beschikbaar komt na de lancering. Dead or Alive 6 is vanaf 1 maart te koop voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One.