Foto: Rockstar Games

De zichtbaarheid van de spelers in Red Dead Online wordt aangepast, zo wordt je positie op de kaart pas vertoond in een radius van minder dan 150 meter. Als je buiten die radius zit, wordt je alleen gezien als je je wapen afvuurt. Je agressiviteit gaat vanaf nu ook meetellen, dus als je trigger happy bent en dat vaak bent, wordt je sneller zichtbaar op de minimap en zal je makkelijker te vinden zijn.

Het nieuwe Bounty & Law systeem zorgt ervoor dat spelers die een slecht ‘karma’ hebben meer geld waard zijn indien ze vermoord worden. Er kunnen met slecht karma ook computergestuurde Bounty Hunters op je af worden gestuurd. Het vermoorden van andere spelers wordt als heel ernstig gezien, maar het aanvallen van dieren en inwoners minder.

Red Dead Online update daily challanges

Nieuwe dagelijkse missies worden ook toegevoegd met de update op 26 februari. Deze missies zijn voor jou alleen en kunnen betrekking hebben op alle aspecten in Red Dead Online, je kan er ook nog eens Gold Nuggets en XP mee verdienen.

De uitdagingen kunnen gaan over bijvoorbeeld het zoeken naar kruiden, het jagen op dieren, het verkopen van items, het opruimen van schuilplaatsen en het winnen van zogenaamde feuds. Gedurende je meer uitdagingen doet, zal je er ook meer ontvangen, net als betere beloningen krijgen.

Geïnteresseerd in Red Dead Online? Bekijk dan eens onze special met de beste Red Dead Online features en lees onze Red Dead Redemption 2 review.