Instagram storing zorgt voor problemen met inloggen

De storing zorgt ervoor dat bepaalde diensten beperkt bereikbaar zijn voor gebruikers. Op het moment van schrijven heeft allestoringen.nl 169 meldingen, maar dit kunnen er nog meer worden. Tot grote ergernis van de gebruikers kunnen vele hun newsfeed niet meer verversen. Er komt dan een foutmelding in beeld. Ook met inloggen zijn er problemen.

De klachten verschillen per gebruiker. Sommigen hebben last van langere laadtijden, maar anderen kunnen de diensten helemaal niet gebruiken. Wanneer de problemen precies opgelost zullen zijn, is nog niet bekend. Ook de oorzaak van de problemen zijn niet bekend.

Instagram al eerder storing

De laatste grote Instagram storing was in november 2018. De problemen die gebruikers toen ondervonden, kwamen overeen met de problemen die nu gaande zijn. Ook toen waren er veel klachten over inloggen, de newsfeed en de website. Wij hebben de 5 grootste ergernissen bij Instagram functies op een rij gezet.

Los van alle storingen heeft Instagram een paar maanden geleden een nieuwe update onthuld, waarbij mensen een voice message kunnen versturen in een privébericht. Gebruikers kunnen een spraakbericht sturen van maximaal één minuut in privé -en groepsgesprekken. De update is beschikbaar voor Android en iOS.