Epic Games biedt iedere twee weken een gratis game aan. Helaas zijn de eerdere games niet meer te downloaden, maar er zaten toffe games tussen. Zo had je Super Meat Boy, Subnautica en What Remains of Edith Finch toe kunnen voegen aan jouw collectie. Deze week is Axiom Verge gratis verkrijgbaar in de Epic Games Store.

Axiom Verge gratis in de Epic Games Store

Axiom Verge is een side-scrolling action adventure game die werd ontwikkeld door Thomas Happ. In deze game ga je door het leven als een mislukte wetenschapper, genaamd Trace. Nadat er een experiment vreselijk misgaat en je gewond raakt, wordt je wakker in een high-tech wereld. Je hebt geen idee waar je bent beland en gaat op onderzoek uit. De focus van de game ligt op het ontdekken van de wereld, waarin meer dan zestig verschillende items te vinden zijn.

In deze wereld ga je op zoek naar middelen om je verwondingen die je op aarde hebt opgelopen te verhelpen. Uiteraard kom je de nodige tegenslagen tegen, maar dat mag de pret niet drukken. Axiom Verge is de moeite waard om uit te proberen.

Epic Games gaat de concurrentiestrijd aan met Steam, want er zijn al verschillende games die nu in de Epic Games Store uitkomen in plaats van in de Steam Store. Metro Exodus en The Division 2 zullen beide in de Epic Games Store uitkomen. Veel mensen zijn hier niet blij mee, omdat dit al de zoveelste launcher is die er nodig is om alle games te kunnen spelen.

De beste Epic Games Store games

Toch zijn er inmiddels veel toffe games beschikbaar in de Epic Games Store. Denk maar aan Super Meat Boy en The Final Season van The Walking Dead. Lees alles over de beste Epic Games Store games in ons artikel.

Axiom Verge is tot en met 21 februari 2019 gratis beschikbaar in de Epic Games Store. Hierna zal de game weer 19,99 euro kosten. Wanneer je de game nu toevoegt aan jouw collectie, zul je Axiom Verge ook de gratis periode kunnen spelen.