The Walking Dead is binnenkort weer op Netflix te kijken. Dit heeft Netflix Nederland op Twitter bekendgemaakt. Nadat een fan vroeg of The Walking Dead ooit nog terug zal keren werd dit bevestigd. Het enige wat hierbij werd aangegeven is dat The Walking Dead snel weer op de streamingdienst te bekijken is. Een precieze datum is dus nog niet bekendgemaakt.

The Walking Dead keert terug op Netflix

Het enige dat we nu eigenlijk weten is dat de serie terugkeert naar Netflix. We weten niet wanneer de serie terugkeert en hoeveel seizoenen er beschikbaar zullen zijn. Hiervoor zullen we het Twitter-account van Netflix in de gaten moeten houden. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte wanneer er updates bekend worden gemaakt.

Het is al lang geleden dat we konden genieten van de post-apocalyptische zombie-serie op Netflix. Op 13 oktober 2017 werden de eerste zes seizoenen van The Walking Dead van Netflix gehaald. De serie kon toen worden gekeken via Fox, maar veel mensen zagen de serie toch liever op Netflix.

Inmiddels is het negende seizoen van The Walking Dead begonnen. Het is nog niet bekend of dit seizoen uiteindelijk ook op Netflix zal verschijnen. De afleveringen van het nieuwe seizoen worden op dit moment uitgezonden door Fox. Het probleem van de afleveringen bij Fox is dat je de serie niet kan bingewatchen, omdat er iedere keer maar één aflevering wordt uitgebracht.

The Walking Dead films ook op Netflix?

Aan het einde van 2018 werd bekendgemaakt dat er ook The Walking Dead films aankomen. Hier zal er worden gegraven in het verleden van de verschillende personages. Ook Rick Grimes (Andrew Lincoln) zal terugkeren in de films. Het is nog niet bekend wanneer de films precies uitkomen. Ook is het niet bekend of deze films dan ook op Netflix zullen verschijnen.