In haar prestatierapport van het derde financiële kwartaal van 2018 maakte EA wat meer bekend over de planning van dit jaar. Hier stonden een aantal titels in die nieuwe aanwinsten zullen gaan krijgen dit jaar. Een van deze titel is Need for Speed. De laatste game van Need for Speed kwam uit in 2017 en staat beter bekend als Need for Speed: Payback.

In onze review van Need for Speed: Payback kun je lezen dat de game toch nog net een afslag mist. Neem bijvoorbeeld het feit dat de game een aantal erg bekende automerken niet had toegevoegd aan de game. Je moet namelijk steeds beter je best doen volgens onze recensie als je verder probeert te komen, aangezien kapotte onderdelen je meer geld kosten dan dat je verdient in de game.

De spelers van deze game hebben dan ook een aantal features waarvan ze willen dat die worden toegevoegd. In ons artikel over Need for Speed features kun je lezen welke wij willen dat er worden toegevoegd.

Need for Speed niet enige nieuwe game in 2019

EA staat bekend om veel meer dingen dan alleen Need for Speed. Denk bijvoorbeeld aan games als FIFA, Star Wars Battlefront en natuurlijk Plants vs. Zombies. Een aantal games die hiertussen staan krijgen net als Need for Speed in 2019 een nieuwe game. Plants vs. Zombies krijgt bijvoorbeeld een nieuwe game en Star Wars Jedi zal ook een nieuw onderdeel in de franchise krijgen.

Verder zal net als deze games ook Titanfall een nieuwe ervaring gaan krijgen, maar daar is nog geen informatie over bekend. Het derde deel binnen de Titanfall-serie zou zelfs een mobiele versie kunnen zijn van de al bestaande games, maar daar is nog niks bekend over. De game is namelijk nog niet in ontwikkeling.