Foto: Twentieth Century Fox

Onlangs werd door Ryan Reynolds aangekondigd dat Deadpool 3 een hele andere richting in zou slaan aangezien Disney de franchise gaat overnemen. Toen die tijd waren er nog veel vraagtekens over wat deze veranderingen zouden zijn, aangezien het nog onduidelijk was of de films kindvriendelijker zouden worden gemaakt.

Nu is duidelijk dat dit niet het geval is. Hoewel dit geen complete verrassing is, was het ook niet gek geweest als Disney haar kindvriendelijke imago had willen behouden. Nu heeft de Deadpool franchise de kans om haar eigen charme te behouden. In een interview met Variety vertelt een bestuurslid van Disney dat de Deadpool franchise 17+ zal blijven.

Deadpool in The Avengers?

In hoeverre dit effect zal hebben op bijvoorbeeld Avengers films is nog onduidelijk. Er is nog niet bevestigd dat Deadpool deel zal nemen aan deze films, maar de mogelijkheid bestaat nu wel aangezien Disney de rechten over de bijzondere superheld heeft. Kans is wel dat Deadpool in deze films een aangepast imago zal krijgen om deze films wat kindvriendelijker te houden.

De reden dat Disney de grove humor van Deadpool wil behouden is omdat de voorgangers tot nu toe zeer populair zijn geweest. Het aanpassen van het imago zou de franchise waarschijnlijk geen goed doen, aangezien het hele concept van Deadpool dan veranderd zou moeten worden.

Deadpool films slaan een andere richting in

Welke richting Deadpool 3 precies in zal slaan is onduidelijk, maar Ryan Reynolds klinkt positief over de veranderingen van de film. Het welbekende personage zal wel een aantal aanpassingen krijgen volgens Reynolds. Wat deze aanpassingen precies zijn zullen we zien in de aankomende Deadpool 3 film, waarvan nog onduidelijk is wanneer deze uit zal komen.

Benieuwd of Deadpool 3 iets voor jou is? Wij hebben een Deadpool review en een Deadpool 2 review geschreven waarin je alles over de films kunt lezen.