Foto: Voltage Pictures

Netflix vertelt in een interview met The Hollywood Reporter dat de aankomende film over de beruchte seriemoordenaar eind januari op Netflix zal komen te staan. Ook werd in het interview duidelijk dat het bekende bedrijf 9 miljoen dollar uitgeeft aan de release van de film, zodat de film ongeveer in de herfst van 2019 op Netflix komt te staan. De première was op 26 januari 2019.

Netflix legt in het interview uit dat de nieuwe Ted Bundy movie goed tussen de content past, aangezien er net een documentaire is uitgebracht over dezelfde seriemoordenaar. In de documentaire zie je alleen beelden van Ted Bundy zelf en de geïnterviewden die praten over de gebeurtenissen. In de film worden deze gebeurtenissen nagespeeld.

Leven met een psychopaat

Lily Collins zal in de film de vriendin van Ted Bundy spelen, namelijk Elizabeth Kloepfer. De film speelt zich af door de ogen van Elizabeth. Elizabeth leerde Ted Bundy kennen voordat hij zijn eerste moord pleegde. Het koppel was twee jaar samen voordat hij zijn eerste moord plegen en een van de meest mysterieuze monsters van Amerika werd.

Veel mensen maken zich zorgen over de film, in de angst dat de film de seriemoordenaar zal romantiseren. Dit is juist zo omdat ze een charmante man zoals Zac Efron de rol van Ted Bundy laten spelen, maar andere mensen hebben bezwaar tegen deze statement aangezien Bundy zelf ook altijd als een charmante man werd gezien. Dat was de manier waarop hij de vrouwen naar hem toe lokte.

Ted Bundy movie gefocust op relatie van Elizabeth

De aankomende film vertelt niet alleen het verhaal over een van de meest beruchte seriemoordenaars ooit, maar vooral het verhaal van zijn ex-vriendin Elizabeth. Alhoewel Bundy haar nooit fysiek mishandeld heeft, heeft de vrouw jaren van mentale mishandeling doorstaan doordat Bundy continu met haar emoties heeft gespeeld.

Het is tot nu toe nog onbekend wanneer Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile op Netflix komt te staan, maar waarschijnlijk is dit in de herfst pas. Tot nu toe heeft de film wel meerdere positieve reacties gehad op het acteerwerk van Efron en een divers perspectief in de film.

Kun je niet wachten op deze spanning? Wij hebben een lijst gemaakt met de top 10 beste seriemoordenaars in series.